Chat with us, powered by LiveChat

RAXAN WOIMASUOJA™ HEAVY DUTY

Kova rullalta levitettävä lattia/seinäsuoja, Katso myös video tuotteesta!

#käytänwoimaa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Raxan Woimasuoja valmistetaan 100 %:sti kierrätetystä sanomalehti-puuhakeseoksesta. Woimasuoja™ levittyy rullalta nopeasti ja tasaisesti tarjoten erittäin kestävän suojan lattioille. Woimasuoja™ on hengittävä, joten se sopii mainiosti myös uusille lattiapinnoille. Siinä on roiskesuoja ”spillblock”, joka estää kura- ja muiden nesteiden pääsyn suojattavalle pinnalle. Woimasuojan prässätyn reunan voi nostaa seinää vasten, joka estää esim. pienten kivien ja murujen joutumisen suojan ja lattian väliin.  

Hyödyt

  • Erittäin nopea asentaa
  • Levittyy tasaisesti
  • Hengittävä
  • Suojaa roiskeilta ja kuralta
  • Helppo pitää siistinä imuroimalla
  • Kova ja kestävä, korvaa esim. kovalevyn
  • Erittäin ekologinen tuote
  • Uudelleen käytettävä
  • Helposti työstettävä

Työturvallisuus

Samalla, kun suojaat pinnat naarmuilta ja kolhuilta pidät huolta myös työturvallisuudesta. Hyvin suojattu työmaa on siisti, turvallinen ja mukava työympäristö. Kevyet ja helposti asennettavat suojaustuotteet ovat myös asentajalleen mieluisampi vaihtoehto raskaiden ja hankalien tuotteiden sijasta.

Raxan Woimasuojaa käyttämällä asentajan ei tarvitse käyttää esim. käsisirkkeliä työstämiseen. Tällöin välttyy turhalta rakennuspölyn tuottamiselta.

Woimasuoja™ rulla sisältää 29,28m2 ja painaa vain 20,5kg. Verrattuna normaaliin rakentajan laadun kovalevyyn, jonka yksi levy on 3,3489m2 ja painaa 12kg. Sama määrä kovalevyä painaa siis huimat 104,8kg(8,7kpl kovalevyä). Kovalevyä on myös muotonsa ja kokonsa puolesta huomattavasti hankalampi kantaa, siirtää tai käsitellä. Käyttämällä Woimasuojaa asentajan kuormitus vähenee merkittävästi ja työergonomia paranee.

Ympäristö

Raxan Woimasuoja™ on 100 % kierrätysmateriaalista valmistettua. Se on tietysti myös täysin kierrätettävissä käytön jälkeen.

Tuotetta voi käyttää uudelleen useammankin kerran.

Tuotteen asennus ja käyttäminen

Raxan Woimasuoja™ soveltuu erinomaisesti lähes kaikille lattiapinnoille, myös uusille lattioille joiden pitää vielä hengittää. Raxan Woimasuoja asennetaan levittämällä tuotetta rullalta haluttu määrä. Leikataan mittaansa esim. koukkuteräisellä mattoveitsellä. Varmistaaksesi tasaisen lopputuloksen taita Woimasuojan päätyä n. 1M matkalta vastakkaiseen suuntaan ja laske tasaisesti lattialle. Teippaa lähtö kiinni suojattavalle pinnalle käyttötarkoitukseen soveltuvalla suojausteipillä. Suositellaan asennettavaksi mahdollinen kuvapuoli ylöspäin.

Laajoille alueille asennettaessa aseta saumat hieman limittäin ja teippaa tarkoitukseen soveltuvalla teipillä.

Lisäksi Woimasuojassa on prässätty sauma, jonka avulla voit helposti muodostaa kulman seinää vasten. Tämä auttaa pitämään pienet kivet ja murut poissa suojan ja lattian välistä

Käyttökohteita ovat lattiat ja seinät

Tekniset tiedot

Koko: 0,96M X 30,5M (29,28m2)

Paksuus: n. 1,143mm

Materiaalipaino: 700g/m2

Vedenläpäisykyky: Vettä ja roiskeita hylkivä rakenne.

Säilytys: Kuivassa

Tuotekortti_Raxan woimasuoja