Chat with us, powered by LiveChat

LANDOLT FLOORLINER FR 1 X 50M

LANDOLT Floorliner FR Paloahidastava itsetarttuva lattia- ja porrassuoja.

Kuvaus

Landolt floorliner FR on paloahidastavaa synteettistä kuitukangasta. Pintaosan PE-klavo estää veden ja kemikaalien pääsyn suojattavalle pinnalle. Pohjassa olevan Opticoat™ pinnoitteen ansiosta Floorliner FR tarttuu tiukasti ja pysyy luotettavasti paikoillaan. Poistettaessa ei jätä mitään jäämiä.

Floorliner FR sopii etenkin kohteisiin joissa paloahidastavat tuotteet ovat vaatimus.

Floorliner FR täyttää EN 13501-1 standardin mukaisen paloluokituksen Bfl-s1. Se on myös Wheelmark 0098/2017 sertifioitu tuote, joka perustuu International Maritime Organization (IMO) testimenetelmään MSC.307(88)-2010 FTP Code, annex 1, part 5. Tämä tarkoittaa, että tuote on hyväksytty meriteollisuuden käyttöön esim. laivanrakennuksessa.

Hyödyt

  • Erittäin nopea asentaa, jopa ilman teippausta
  • Vähentää kohteen palokuormaa
  • Parempi suoja kolhuja vastaan
  • Monikäyttöinen
  • Ei liu’u asennetulla pinnalla
  • Estää veden ja kemikaalit suojattavalta pinnalta
  • Helppo pitää siistinä imuroimalla tai moppaamalla
  • Mahdollisuus logopainatukseen

Työturvallisuus

Samalla, kun suojaat pinnat naarmuilta ja kolhuilta pidät huolta myös työturvallisuudesta. Hyvin suojattu työmaa on siisti, turvallinen ja mukava työympäristö. Kevyet ja helposti asennettavat suojaustuotteet ovat myös asentajalleen mieluisampi vaihtoehto raskaiden ja hankalien tuotteiden sijasta.

Landolt floorliner FR pysyy luotettavasti ja tasaisena paikallaan, eikä siihen synny kompastumisvaaraa aiheuttavia ryppyjä tai repsottavia reunoja. Jalan alla floorliner FR on erittäin pitävä, joten se estää turhat liukastumiset.

Landolt floorliner FR on kevyt kantaa ja helppo asentaa ilman teippiä, tämän ansiosta asentajan kuormitus vähenee ja loukkaantumisriskit pienenevät.

Landolt floorliner FR on helppo imuroida tai mopata puhtaaksi ja näin vähentää turhaa ilmassa leijailevaa rakennuspölyä.

Landolt Floorliner FR ei sisällä mitään haitallisia aineita.

Mikäli kohteessa syttyy tulipalo Floorliner FR omalta osaltaan hidastaa palon leviämistä ja muodostaa vain vähän, jos ollenkaan savua.

 

Ympäristö

Landolt Floorliner FR tuotetta voidaan käyttää uudestaan ja hävittää polttamalla, kun tuotetta ei enää käytetä.

Fritz Landolt AG on sitoutunut aktiivisesti alentamaan co2 päästöjä ja optimoimaan energiatehokkuutta kaikessa toiminnassaan. Tästä heille on myönnetty Swiss Private Sector Energy Agency Sertifikaatti vuonna 2015

Tuotteen asennus ja käyttäminen

Landolt Floorliner FR on erittäin monikäyttöinen suojaustuote. Soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa vaatimuksena paloahidastavat tuotteet. Voidaan myös vähäisemmän käytön jälkeen käyttää uudestaan.

Ennen asentamista pinnan tulee olla kuiva, rasvaton ja pölytön.

Tuote asennetaan suoraan rullalta ja leikataan halutun mittaiseksi. Suurempien alueiden suojaamisessa Floorliner FR asennetaan 10cm limittäin.

Portaita suojatessa tulisi edetä yhdellä vedolla, lähtien ylhäältä alaspäin. Aloitettaessa portaiden suojaus, levitä Floorliner FR reilusti ennen ensimmäistä(ylintä) askelmaa.

Varmistaaksesi Floorlinerin pysyvyyden etenkin käytävillä ja kulkualueiden sisääntulossa suositellaan päätyjen teippaamista lattiaan, siihen soveltuvalla suojausteipillä.

Käyttökohteita ovat lattiat, portaat ja tasot sekä monet muut pinnat.

Tekniset tiedot

Koko: 1M X 50M

Paksuus: n. 1,5mm

Materiaalipaino: 210g/m2

Vedenläpäisykyky: Läpäisemätön

Paloluokitus: EN 13501-1 mukainen Bfl-s1

Säilytys: Kuivassa

Tärkeää tietoa!

Landolt Floorliner FR ei sovellu huokoisille kivilattioille eikä vasta-asennetuille lattioille, joiden tulee hengittää.