Chat with us, powered by LiveChat

LANDOLT ALLPROTECT 1 X 25M

Landolt ALLPROTECT soveltuu suojaksi kaikille pinnoille, myös pystysuunnassa. Katso myös videoesittely!

Kuvaus

 

Pintaosa on erittäin tiheää synteettistä kuitukangasta (350g/m2), joka kestää kovaakin kulutusta, esimerkiksi telineiden tai saksinostimien alla. Tuotteen pohjaosassa on vedenpitävä ja itsetarttuva kalvo, asennukseen et siis tarvitse teippiä. Poistettaessa ALLPROTECT ei jätä suojattuihin pintoihin mitään jälkiä tai liimajäämiä ja lisäksi voit käyttää tuotetta uudestaan seuraavassa kohteessa.

Hyödyt

  • Nopea asentaa, ei tarvitse teippiä.
  • Voi asentaa vaaka tai pystypinnoille.
  • Kestää erittäin kovaa kulutusta.
  • Ei päästä nesteitä suojattavalle pinnalle
  • Poistettaessa ei jätä liimajäämiä.
  • Tarttuu kaikkiin pintoihin
  • Ei Liukastumisia. Pinnan tekstuuri takaa pitävän askeleen.
  • Ei nukkaa.
  • Helppo pitää siistinä imuroimalla.

Työturvallisuus

Samalla, kun suojaat pinnat naarmuilta ja kolhuilta pidät huolta myös työturvallisuudesta. Hyvin suojattu työmaa on siisti, turvallinen ja mukava työympäristö. Kevyet ja helposti asennettavat suojaustuotteet ovat myös asentajalleen mieluisampi vaihtoehto raskaiden ja hankalien tuotteiden sijasta.

Landolt ALLPROTECT pysyy luotettavasti ja tasaisena paikallaan, eikä siihen synny kompastumisvaaraa aiheuttavia ryppyjä tai repsottavia reunoja. Jalan alla ALLPROTECT on erittäin pitävä, joten se estää turhat liukastumiset.

ALLPROTECT on kevyt kantaa ja helppo asentaa ilman teippiä, tämän ansiosta asentajan kuormitus vähenee ja loukkaantumisriskit pienenevät.

Landolt ALLPROTECT sitoo itseensä likaa, joka on helppo imuroida pois ja näin vähentää turhaa ilmassa leijailevaa rakennuspölyä.

Landolt ALLPROTECT ei sisällä mitään haitallisia aineita.

Ympäristö

ALLPROTECT tuotetta voidaan käyttää uudestaan ja hävittää polttamalla, kun tuotetta ei enää käytetä.

Fritz Landolt AG on sitoutunut aktiivisesti alentamaan co2 päästöjä ja optimoimaan energiatehokkuutta kaikessa toiminnassaan. Tästä heille on myönnetty Swiss Private Sector Energy Agency Sertifikaatti vuonna 2015

 

Tuotteen asennus ja käyttäminen

Landolt ALLPROTEC on erittäin monikäyttöinen ja kestävä suojaustuote. Se soveltuu vaativiin pitkäaikaisiin suojaustarpeisiin vaaka- ja pystypinnoille. Voidaan myös vähäisemmän käytön jälkeen käyttää uudestaan.

Ennen asentamista pinnan tulee olla kuiva, rasvaton ja pölytön.

Tuote asennetaan suoraan rullalta ja leikataan halutun mittaiseksi. Suurempien alueiden suojaamisessa ALLPROTECT tulee asentaa vierekkäin. Mikäli halutaan 100 % kosteussulku, pitää ALLPROTECT asentaa 10cm limittäin tai teipata saumat tarkoitukseen soveltuvalla suojausteipillä.

Käyttökohteita ovat lattiat, portaat, hissin seinät ja ovet, ikkunat, kynnykset, karmit, katto jne. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

tekniset tiedot

Koko: 1M X 25M

Materiaalipaino: 350g/m2

Paksuus: n. 2,5mm

Puhkaisulujuus (CBR): 4,0kN

Kartiopudotus testi ISO 13433: 10mm

Vedenläpäisykyky: Läpäisemätön

Veden imeytyskyky: 430 % suhteessa tuotteen omaan painoon.

Tuotteen säilytys: Kuivassa

Tärkeää tietoa!

Ennen käyttöä materiaalin lämpötilaero suhteessa huoneenlämpötilaan tulee olla 18°:n sisällä. Tuote on lähes höyrytiivis, mutta soveltuu käytettäväksi tietyillä pinnoilla, joissa tapahtuu aktiivista diffuusiota.